In the Press

ברכות לפרופ' אלישבע באומגרטן לרגל הופעת הספר Perception and Awareness: Artefacts and Imageries in Medieval European Jewish Cultures בעריכתה עם עורכים שותפים, בהוצאת Brepols.

25 מרץ, 2024
ברכות לפרופ' אלישבע באומגרטן לרגל הופעת הספר Perception and Awareness: Artefacts and Imageries in Medieval European Jewish Cultures בעריכתה עם עורכים שותפים בהוצאת Brepols. הספר באתר ההוצאה.

20 מרץ, 2024
ברכות להדס שליסל (חברת קבוצת "גלגולי הקשב") לרגל הופעת גיליון ה־ Journal of Digital Social Research בעריכתה עם עורכים שותפים. הגיליון עוסק בשיטות מחקר של תכנים פוליטיים ויזואליים ברשת. לעיון בגיליון: https://jdsr.se/ojs/index.php/jdsr/issue/view/17

ברכות לזוכות במלגת מנדל לשנים תשפ"ד-תשפ"ו!

28 ינואר, 2024
  • ד"ר נטע אמיר – קיבלה תואר דוקטור מאוניברסיטה העברית בירושלים בשנת 2022 ובימים אלה נמצאת באוניברסיטת מיינץ על שם יוהאן גוטנברג, מיינץ. היא עוסקת בהיסטוריה צלבנית וממלוכית.
  • ד"ר יובל גבעון – קיבל תואר דוקטור מאוניברסיטת תל אביב בשנת 2022 ובימים אלה נמצא באוניברסיטת הרווארד. הוא חוקר את תולדות הישועים באירופה ובאסיה בעת החדשה המוקדמת.
  • ד"ר חן מנדל-אדרעי – קיבלה תואר דוקטור מאוניברסיטת מרילנד בשנת 2020 ובימים אלה נמצאת באוניברסיטה העברית בירושלים. היא עוסקת בספרות ובחסידות.