check
שאלות ותשובות נפוצות: קול קורא לדוקטורנטים.ות לשנים תשפ"ב-תשפ"ד | מרכז מנדל סכוליון

שאלות ותשובות נפוצות: קול קורא לדוקטורנטים.ות לשנים תשפ"ב-תשפ"ד

מסמך הבהרה לקול קורא לדוקטורנטים.ות לשנים תשפ"ב-תשפ"ד

שאלות תשובות

יש לי קושי להיכנס לאתר ההרשמה או להעלות את המסמכים הדרושים.

בכל בעיה טכנית, נא לפנות לצוות התמיכה של אתר ההרשמה, באמצעות כתובת דוא"ל הבאה: support@ekmd.huji.ac.il

במידה ויש לי שאלות נוספות, למי ניתן לפנות?

ניתן לפנות אלנו בכל שאלה  באמצעות כתובת הדוא"ל: Scholion@savion.huji.ac.il

האם ישנה חשיבות לתאריך הגשת המסמכים והשלמה של הגשת המועמדות?

כן, יש להגיש את כל המסמכים כולל ההמלצות עד לתאריך ה-14.3.21, התאריך האחרון להגשת המועמדות. מועמדים.ות שלא יגישו את כל המסמכים, מועמדותם.ן לא תישקל ולא נקבל מסמכים נוספים לאחר תאריך זה.

המחקר שלי מתכתב עם הנושא של קבוצת המחקר, אך לא אוכל להתחייב לנוכחות של ארבעה ימים בשבוע, האם עדיין אוכל להגיש מועמדות?

ישנה חובת נוכחות של מינימום ארבעה ימים בשבוע. ניתן להגיש מועמדות במידה ותוכל.י להתחייב ולעמוד בכל תנאי המלגה.

נשארו לי עוד שנתיים עד לסיום הדוקטורט, האם ניתן להגיש מועמדות?

כן, ניתן להגיש מועמדות גם אם הנך באמצע הדוקטורט.

אני נמצא.ת בשלבים האחרונים של כתיבת התזה במוסמך במוסד לימודים אחר ומתעתד.ת להמשיך לדוקטורט. האם ניתן להגיש מועמדות למלגת מנדל סכוליון?

בכדי להתקבל לקבוצת המחקר, חובה להשתייך לאוניברסיטה העברית במהלך המלגה והדוקטורט. ניתן להגיש מועמדות אם תוכל.י להתחייב להתחיל את מחקר הדוקטורט באוניברסיטה העברית ולהשתתף בכל פעילויות המרכז והקבוצה.

יש להירשם ולהגיש מועמדות לרשות לתלמידי מחקר עד 01.07.2021, ואם אכן תיבחר.י כחבר.ה בקבוצה, קבלתך תותנה בהרשמתך עד 10.10.2021 כתלמיד.ת מחקר.

אני מתעתד.ת להתחיל את הדוקטורט בשנה הבאה במוסד לימודים אחר, האם אוכל להגיש מועמדות למלגה?

בכדי להתקבל לקבוצת המחקר, ישנה חובה להשתייך לאוניברסיטה העברית.